De passie van Kelly Verheij: experimenteren met verse Madame Jeanette-pepers

Kelly Verheij droomt van een eigen kookboek over gezond en bourgondisch eten. Voordat ze genoeg recepten heeft, moet ze nog veel proeven en testen. “Net als een processtuk is een recept nooit gelijk goed; je moet blijven schaven tot het perfect is.” “Gisteravond heb ik staan bakken. Deze koekjes zijn voor jou en mijn collega’s”, zegt Kelly Verheij. Terwijl ik gulzig hap in een smakelijk Biscoff koekje met witte chocolade, vertelt ze verder. “We hebben het recept ontwikkeld aan de hand van ingrediënten die we op dat moment in huis hadden, zoals speculaaspasta van Biscoff, bloem en suiker. Mijn partner, die goed kan vormgeven, heeft er deze receptkaart van gemaakt.” Bij Verheij thuis in Rotterdam vind je overal recepten, in notitieboekjes en op de computer. “Regelmatig tikken we onze recepten uit, zowel voor onszelf als op verzoek van familie en bekenden.” De advocaat wil de recepten bundelen tot een kookboek. “...
advocatie
25-11-2024 10:19