Juridisch adviseur - Arnhem

EiffelDIT GA JE DOEN
Jouw werkdag is vaak heel divers en ad hoc. Datgene wat je gepland hebt om te doen wordt vaak door vragen tussendoor beïnvloed. Jij weet als geen ander hier mee om te gaan want jij bent flexibel, weet prioriteiten te stellen en weet focus te houden voor je klus. De instelling "morgen is weer een dag" vertaal jij naar "we gaan dit vandaag doen!"

Wanneer zaken complex of afdelingsoverstijgend zijn kom jij in beeld. Jij staat voor de algemene juridische vraagstukken zoals WOB, AVG, Awb, klachten en soms complexe aansprakelijkheidsstellingen. Pro-actief signaleer je juridische risico's, brengt deze in kaart, implementeert en borgt deze.

Dit doe je niet alleen maar binnen het team Lokale Overheid Legal met meer dan 70 collega juristen met elk hun expertise. Samen ontwikkelen jullie slimme en praktische oplossingen bij opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen of omgevingsdiensten. Oplossingen die bijdragen aan de juridische kwaliteitsverbetering van het handelen van de opdrachtgever. Jij vervult hierbij de rol van sparringspartner en adviseur voor bestuur, directie en MT op het gebied van onder andere AVG, juridische kwaliteitszorg, processen en diverse juridische- en/of beleidsvraagstukken.

Jij pakt dit professioneel aan, want je:

 • geeft gevraagd en ongevraagd advies over complexe tot zeer complexe vraagstukken denkende aan WOB, AVG, Awb en Gemeentewet;
 • deelt neem aan projecten waar een groot (politiek) risico of hoge bedragen mee gemoeid zijn;
 • schrijft diverse memo's, collega- en bestuursvoorstellen;
 • bent sparringspartner van manager, bestuur en/of collega's;
 • begeleidt collega's bij bezwaar- en beroepsprocedures;
 • geeft diverse trainingen, coaching en begeleiding aan junior juristen.

DIT KRIJG JE VAN ONS 

 • Brutomaandsalaris tussen 3.500 en 5.500 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding: 110 euro netto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.

DIT BEN JIJ
Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Je verstaat je vak en bijt je vast in vraagstukken. Hiermee weet je zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en blijf je groeien als consultant.

Je biedt klanten de "EIFFEL experience". "Dat is er één van EIFFEL" zien we als kwaliteitsstempel. Je zet altijd het stapje extra wat de klant niet verwacht, je neemt de klant mee in successen en mislukkingen, in verbazingen en ideeën.

Je bent nieuwsgierig, hebt zelfreflecterend vermogen en bent (een tikkeltje) eigenzinnig. Hiermee heb je een frisse blik bij alles wat je doet en bouw je actief mee aan de "EIFFEL community". Want ondernemen doen we samen!

Voor de functie van Juridisch Adviseur breng je daarnaast het volgende mee:

 • Een afgeronde wo master opleiding rechten;
 • Op z’n minst 5 jaar ervaring als Juridisch Adviseur binnen de Lokale Overheid;
 • In bezit van ruime kennis van de algemene wet bestuursrecht.

WERKEN BIJ EIFFEL
Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties. Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groeimindset. Hierbij werk je als EIFFELaar nooit alleen.

Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertise teams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen. De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interimbureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

INTERESSE?
Stuur jouw cv en motivatie vóór 7 september!

Voor meer informatie neem contact op met Dzunia Hochstenbach via 0647926359 of dhochstenbach@eiffel.nl

aboutlegal.nl
16-08-2021 15:23